Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(43)
Form of Work
Artykuły
(42)
Czasopisma
(1)
Author
Makała Halina
(6)
Orłowski Dominik
(4)
Woźniczko Magdalena
(4)
Czarniecka-Skubina Ewa
(3)
Rogowski Mateusz
(3)
Fronczyk Agata
(2)
Arent Mariusz
(1)
Białk-Wolf Anna
(1)
Bieńczyk Grzegorz
(1)
Cichocka Izabela
(1)
Czeczotko Maksymilian
(1)
Drozdowska Marta
(1)
Dryglas Diana
(1)
Duda-Seifert Magdalena
(1)
Fabijańska Maria
(1)
Fiszer Dagmara
(1)
Gałązka Małgorzata
(1)
Geresz Joanna
(1)
Golba Jan
(1)
Gralak Katarzyna
(1)
Grochowicz Józef
(1)
Grębowiec Mariusz
(1)
Górska-Warsewicz Hanna
(1)
Głuchowski Artur
(1)
Iwan Bolesław
(1)
Janicki Andrzej
(1)
Kacprzak Marzena
(1)
Kasianchuk Anastasiia
(1)
Konrad Kazimierz
(1)
Kozak Agnieszka
(1)
Krauzowicz Magdalena
(1)
Kruczek Zygmunt
(1)
Krupa Jan
(1)
Krupa Jan (1955- )
(1)
Kudlińska-Chylak Anna
(1)
Kulykovets Olena
(1)
Kurzeja Monika
(1)
Lewandowski Henryk
(1)
Maczka Dorota
(1)
Makowski Jerzy
(1)
Mantaj Andrzej
(1)
Miętkiewska-Brynda Joanna
(1)
Pajka Magdalena
(1)
Panasewicz Marian
(1)
Panasiuk Aleksander
(1)
Pasławska Małgorzata
(1)
Pielak Marlena
(1)
Smolarski Tomasz
(1)
Sokół Janusz
(1)
Sokół Janusz Leszek
(1)
Szymańska Marcela
(1)
Tomczyk-Miczka Elżbieta
(1)
Łania Przemysław
(1)
Łuczak Sławomir Grzegorz
(1)
Year
2010 - 2019
(42)
2000 - 2009
(1)
Country
Poland
(43)
Language
Polish
(43)
Subject
Turystyka kulinarna
(13)
Gastronomia
(7)
Kuchnia etniczna
(6)
Turystyka zdrowotna
(5)
Turystyka
(4)
Wino
(3)
Agroturystyka
(2)
Aktywność fizyczna
(2)
Atrakcje turystyczne
(2)
Odżywianie
(2)
Ośrodki odnowy biologicznej
(2)
Turystyka - dietetyka
(2)
Chleb
(1)
Choroby układu oddechowego
(1)
Cukier
(1)
Dziedzictwo kulinarne
(1)
Edukacja przyrodnicza
(1)
Haloterapia
(1)
Hotelarstwo
(1)
Hotele
(1)
Konsumenci (ekonomia)
(1)
Kuchnia modernistyczna
(1)
Kuchnia molekularna
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kuchnia regionalnana
(1)
Kulturystyka
(1)
Lubuski Szlak Wina i Miodu
(1)
Mniejszości narodowe
(1)
Młodzież
(1)
Osoby w wieku starszym
(1)
Piwo
(1)
Produkty spożywcze
(1)
Rogal swietomarciński
(1)
Sommelierzy
(1)
Sport - napoje
(1)
Stewia
(1)
Turystyka uzdrowiskowa
(1)
Układ oddechowy
(1)
Unia Europejska (UE)
(1)
Zboża
(1)
Żywienie sportowców
(1)
Żywność
(1)
Żywność prozdrowotna
(1)
Subject: place
Podhale
(1)
Turystyka
(1)
Warszawa
(1)
43 results Filter
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
Turystyka uzdrowiskowa w Polsce / Halina Makała. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2016, z. 18 (2), s. 119-130.
No cover
Article
In basket
Turystyka winiarska w Polsce / Jerzy Makowski; Joanna Miętkiewska-Brynda. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2015, z. 15 (1), s. 163-172.
No cover
Article
In basket
Turystyka kulinarna: subiektywna przestrzeń / Elżbieta Tomczyk-Miczka. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2017, z. 19 (1), s. 157-165.
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
Tradycje jadania na ziemiach pomorskich / Henryk Jan Lewandowski. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2015, z. 15 (1), s. 65-92.
No cover
Article
In basket
Znaczenie żywności funkcjonalnej w turystyce / Halina Makała. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2018, z. 22 (2), s. 53-66.
No cover
Article
In basket
Innowacje na rynku turystyki zdrowotnej / Aleksander Panasiuk. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2018, z. 21 (1), s. 45-56.
No cover
Journal
In basket
Niereg.
2008, z. 1- = z. 1-.
Od 2010, z. 1 [kom. red. Bolesław Iwan przewodn.].
Od 2010, z. 1 wyd.: WSTiJO.
Od 2013, z. 1 tyt.: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja / Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie.
Od 2013, z. 1 [red. nacz. Joanna Wyleżałek].
Zawartość zasobu Czytelnia
2015
2016
2017
2018
No cover
Article
In basket
Promocja produktów tradycyjnych i kuchni regionalnych / Bolesław Iwan. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2015, z. 15 (1), s. 141-162.
No cover
Article
In basket
Miejsce seniorów na współczesnym rynku turystycznym /Monika Kurzeja. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2018, z. 22 (2), s. 5-18.
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
No cover
Article
In basket
Innowacyjne formy działalności gastronomii. Specjalizacja zakładów gastronomicznych / Halina Makała. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2015, z. 16 (2), s. 193-202.
No cover
Article
In basket
Tradycje w kuchni polskiej jako atrakcja dla turystów / Halina Makała. W: Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja Warszawa 2015, z. 15 (1), s. 17-28.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again